Фото і відео студія “Пошук”

Історія фотогуртка «Пошук» починається з 80-х років минулого століття.

Фото і відео студія “Пошук” Суботцівського центру дитячої та юнацької творчості працює на базі Трепівського ліцею Суботцівської сільської ради Кропивницького району Кіровоградської області.

Історія фотогуртка «Пошук» починається з 80-х років минулого століття, у часи, коли керівником гуртка був Карпов Лука Миколайович.

На початку двохтисячних студією керував Білоус Іван Гнатович. Саме при Івану Гнатовичу відбувся найбільший злет творчої молоді села Трепівка. Під його керівництвом гуртківці стають переможцями різноманітних конкурсів і фото фестивалів, як обласного так і всеукраїнського рівнів. Мапа пошуковців – всі регіони України.

З 1 лютого 2015 року фотостудію очолив Морощук Олександр Сергійович. Родзинкою гуртка є поєднання навчального процесу і позашкілля як єдиного цілого. Проєктна діяльність набула відображення у авторському проєкті – «Мандри на колесах». Створення проєкту “Мандри на колесах” – це відповідь на питання: “Як зробити навчальний процес цілісним?”.

Пошуківці здобули більше семи десятків нагород: обласного, всеукраїнського та міжнародного рівня у змаганні юних фотоаматорів.