Popular Movies
to Watch Now

Most watched movies by days

Цілий рік Санта готується до різдвяних та новорічних свят! Цілий рік діти пишуть листи Санті. І настає незабутня і щаслива ніч подарунків від Санти…
Іноді достатньо лише однієї зустрічі, що вплине на усе життя.
Як відзняти телепередачу для дітей, коли звучить сирена і не можна зосередитись на запланованому? А якщо подивитись на це з гумором, то вийде ось така цікава історія «Просто так!».
Про що сьогодні мріють діти? Про мир і щасливе майбутнє. І навіть в таких непростих умовах війни формується їх життєва позиція, оцінка того, що зараз відбувається на Криворіжжі та в Україні.

Чи знаєте ви історію свого міста? «Ми – так» – говорять вихованки творчого об’єднання «Телерадіостудії «Зміна». Адже дослідити і розповісти про виникнення першої вулиці Кривого Рогу, її розвиток і сьогодення – непросто, але цікаво, корисно та пізнавально.

Часто ми не цінуємо або відштовхуємо тих, хто нам дорогий. Проте зв’язок, який є між нами, – нерозривний і об’єднує нас.
+ English
У кабінеті психолога викрали ноутбук. Детективи ліцею беруться за цю справу. Події розгортаються дуже швидко. Вказівки приводять до ментора ліцею – пана Артема, але чи дійсно він викрав ноутбук і хто за цим стоїть?

Літня прогулянка маленької дівчинки змінила життя лісових мешканців.

Що можна придумати та зробити заради здійснення мрії? Можливо, стати супергероєм?
Фільм розповідає про двох героїв, що знаходять старий радянський радіоприймач. Вони намагаються слухати на ньому рідну українську музику, але увесь час натрапляють на російську попсу. Однак, їхня наполегливість та кмітливість допомагають долати перешкоди. У другій частині ворог намагається завадити нашим героям зустріти Новий рік з українською музикою, але і тут нашим героям є, що протиставити ворогові.

Hot Premieres